miércoles, 13 de agosto de 2008

Bienvenidos

He querido crear este blog para dar a conocer la verdadera historia del Reino de Mallorca, basado en los verdaderos documentos históricos de los archivos del Reino de Mallorca, del Reino de Aragón y de la Corona de Aragón.

Así mismo quiero utilizar este blog para rebatir todas las falsedades que nos han contado hasta el día de hoy con la falsa historia catalanista de nuestra conquista y repoblación.

3 comentarios:

Pedro dijo...

Estimat senyor Bendito. Enhorabona, m'encante es seu blog o mes ben dit m'entusiasme i en es mateix temps me fa torna loco. No puc en sos catalinistes (no tenc res en contre des catalans). Voldrie fer-li millons de preguntes pero imagin que es un homo molt ocupat aixi que per ara en fare una. Estic tremendament enamorat de sa meva terra (de vegades crec que mes que de sa meva dona)i me fa molte rabi lo que li han fet a sa nostra llengo, a sa nostra cultura, a sa nostra histori i a sa nostra inteligencia (poca o molta, tant done) Que podem fer es mallorquins per millora sa nostre situacio linguistica? No se si m'explic be. Com podem recuperar, es mallorquins des carrer, lo que mos han robat durant tants d'anys es catalanistes? Moltes gracies pes seu blog, per jo es un alivi no ser l'unic que pensa com voste.

Pepelu dijo...

Excepcional. mil gracias.

Pepelu dijo...

me gustaria publicitar sus articulos en mi blog, y darles la difusion que merecen..